Általános Szerződési Feltételek

Amely létrejött a kalitkaszoba.hu weboldalt üzemeltető Pánczél Zsófia egyéni vállalkozó (5600, Békéscsaba, Lencsési út 22 Földszint 1., a továbbiakban: Szolgáltató),  és a weboldalon nyújtott szolgáltatás igénybevevője (a továbbiakban: Látogató) között.

Az időpontfoglalás során Látogató által megadott adatokat a játék időpontjának azonosítása, esetleges módosítások, valamint a számla kiállítása érdekében kezeli Szolgáltató.

 A Szolgáltatás igénybevételének módja és feltételei

 1. A szolgáltatás megrendelése

Az időpontfoglalás kizárólag a foglaló rendszerben, egyéni kéréseknél e-mailben vagy telefonon lehetséges. Foglalás hiányában nem tudunk csapatot fogadni! A foglalásnak tartalmaznia kell a Látogató nevét, elérhetőségeit, a játék típusát, a csoport létszámát és a foglalás időpontját. A Kalitka minden foglalást írásban (e-mail) visszaigazol.

 1. Részvételi feltételek

2.1. A Szolgáltatást mindenki saját felelősségére veheti igénybe.

2.2. 18 év alattiak csak felnőtt kísérő jelenlétében vehetnek részt a játékon.

2.3. A játék nyelve: magyar

2.4. A játékidő: 60 perc (kivéve plusz társasjáték, egyéni kérések esetén)

2.5. A játékot minimum két főtől indítjuk, maximum 6 fő (kivéve gyerekcsoport, illetve előre egyeztetett csapatépítő, szülinap stb. esetén).

2.6. A játékot nem veheti igénybe alkohol vagy tudatmódosító szer hatása alatt álló, mások egészségét veszélyeztető személy.

2.7. Mindenféle szúró-, vágó-, és egyéb sérülést okozó eszközt, fegyvernek minősülő tárgyat a játéktérbe behozni tilos.

2.8. Nyílt láng használata a helyiségekben, valamint a bejárattól számított 5 méteres körzetben tilos.

2.9. Kívülről bevitt segédeszköz használata (lámpa, telefon stb.) nem megengedett. A Kalitka magánterület, ahol a Látogatók számára hang- és képfelvétel készítése tilos.

2.10. Azok a személyek, akik súlyos betegségben szenvednek /pl. szív,- epilepszia,- pánikbetegség /, esetleg betegségük állapotát rontó tényezők állhatnak fenn játékszobánk szolgáltatásainak igénybevételénél, kérjük, hogy egészségük érdekében ne játsszanak.

2.11. Szándékos károkozás esetén a kár azonnali megtérítésére köteles a károkozó!

2.12. A Kalitka területén kamerák vannak elhelyezve, ahol videofelvétel készül, hogy bármilyen baleset vagy előre nem látható esemény esetén munkatársunk közbe tudjon lépni. Vitás esetekben a felvétel bizonyítékként szolgálhat.

2.13. Azok a Látogatók, akik nem tesznek eleget az általános szerződési feltételekben foglaltaknak, vagy nem követik a játékmesterek utasításait, azonnal kizárásra kerülnek a játék további menetéből, és felelősségre vonhatóak.

 1. A foglalás menete

A szabadulószobát előzetes foglalás után lehet igénybe venni.

 1. Kattints egy napra a Foglalás menüpontban a naptárból! Ezután választhatsz az adott nap számodra megfelelő elérhető időpontjai közül.
  2. Töltsd ki a személyes adataidra vonatkozó űrlapot!
 2. Válaszd ki, hogy melyik játéktípust szeretnéd lefoglalni!
  4. Állítsd be a csapat létszámát!
 3. Ellenőrizd a foglalás adatait!
  6. Nyomd meg a “Foglalás” gombot!

A foglalásról hamarosan e-mail-ben küldött visszaigazolást kapsz, amelyben minden fontos információt megtalálsz.

Egyéni kéréseknél, gyerekcsoport, csapatépítő stb. esetén előzetes egyeztetés szükséges telefonon vagy e-mailben!

 1. A helyszínre történő érkezés

A foglalt időpont előtt legalább 5 perccel kell érkezni a Látogatóknak. Ha a Látogatók 10 percnél többet késnek, a személyzet dönt arról, hogy  a normál részvételi díj ellenében megtartható-e a 60 perces játék, vagy rövidített játékidővel teljesítheti a pályát a csapat. A táskákat, értékeket a játék idejére zárt szekrénybe el lehet helyezni.

 1. Foglalás lemondása

A Látogató kötelezettséget vállal arra, hogy az általa lefoglalt időpont esetleges lemondásáról, módosításáról vagy bármilyen egyéb változásról legkésőbb a szolgáltatás kezdete előtt 1 nappal írásban vagy telefonon tájékoztatja a Szolgáltatót.

 1. Foglalás törlése

Amennyiben Szolgáltató technikai, vagy egyéb ok miatt nem tudja biztosítani a lefoglalt időpontot, jogosult törölni a foglalást, azonban ebben az esetben – a Látogató választása szerint – új időpontot biztosít.

 1. Fizetés

A helyszínen készpénzben a játék megkezdése előtt történik, a kiválasztott játéktípus mindenkori érvényes árának megfelelően.