GOT-rajongóknak kötelező!

A világszerte nagy népszerűségnek örvendő nyomozós vacsorák mintájára készítettük el nyomozós borkóstolónkat. Az ilyen játékok lényege, hogy az este során minden vendég egy történet más-más szereplőjének bőrébe bújva próbál fényt deríteni egy rejtélyre – többnyire egy titokzatos gyilkosság elkövetőjének kilétére.

Játékunkban, szabadulószobánk témájához hűen a Trónok harca világába csöppenhettek bele. Borkóstolónk egy úgynevezett „fan-fiction”, azaz az eredeti történet és szereplők továbbgondolásával jött létre. Bár mind a karakterek, mind a sztori a Trónok harca kötetekből és sorozatból származik, a játékhoz nem szükséges semmilyen előzetes ismeret.

Igazán emlékezetessé tennél egy családi szülinapot vagy évfordulót? Már nincs ötleted, hogy milyen csapatépítőt szervezzetek munkahelyeden?

Tölts egy kellemes estét családoddal, barátaiddal vagy kollégáiddal egy rendhagyó, szerepjátékkal fűszerezett borkóstolón! Lehetőséged van jelentkezni nyílt eseményeinkre, ahová egyedül is jöhetsz, de privát társaságoknak, akár kitelepüléssel is vállaljuk a borkóstoló lebonyolítását.

Létszám: 6-10, kizárólag 18 év feletti személy

Helyszín: Kalitka (Békéscsaba, Lencsési út 22. Fsz. 1.) vagy kitelepüléssel Békéscsaba és Gyula területén

Időtartam: kb. 1,5 – 2 óra

A játékra a bekescsaba@kalitkaszoba.hu címre írt levéllel tudsz jelentkezni.

Kérdésed van? Hívd a +36 20 240 0730 számot.